Messi'nin bana ihtiyacı yok

 Trabzonspor'un 1.64'lük yıldızı Alanzinho, kadro kalitesi olarak F.Bahçe ve Beşiktaş'ın gerisinde olmalarına rağmen açık farkla zirvede yer almalarını, hoca farkı ve takım oyununa bağladı. Sporx'e konuşan Brezilyalı oyuncu, "Biz çok iyi bir takımız. Raki

Messi'nin bana ihtiyacı yok

 

Trabzonspor'un 1.64'lük yıldızı Alanzinho, kadro kalitesi olarak F.Bahçe ve Beşiktaş'ın gerisinde olmalarına rağmen açık farkla zirvede yer almalarını, hoca farkı ve takım oyununa bağladı. Sporx'e konuşan Brezilyalı oyuncu, "Biz çok iyi bir takımız. Rakiplerimizin tabii ki iyi ve sonuç değiştirebilecek oyuncuları var. Ama bunu teoriden matematiğe dökmeyince anlamı yok. Bizim en büyük avantajımız hocamızın takımı çok iyi tanıyor olması ve 2.5 yıldır birlikte oynamamız. Bu nedenle çok daha kolektif futbol oynuyoruz" dedi.

DAHA ALINACAK ÇOK PUAN VAR

İlk yarıyı lider bitirmelerine rağmen şampiyonluk için alınacak daha çok puan olduğunu vurgulayan Alanzinho, "Kaliteli takımlara karşı mücadele veriyoruz. Şu anda ciddi bir şansımız var, kazanacağımız her maçla bu şans katlanarak devam edecek" diye konuştu. Sambacı, bu sezon takımın başarısına rağmen kendisinin genellikle yedek kalması konusunda ise "Takım çok iyi bir ivme yakaladı ve artık her oyuncu ilk 11'de oynayacak duruma geldi. Benim de hâlâ eksiklerim var oynadıkça bunları giderebileceğimi düşünüyorum" yorumunu yaptı.

MESSİ'NİN BANA İHTİYACI YOK

 

En büyük hayalinin İspanyol devi Barcelona'da forma giymek olduğunu belirten ve "Barcelona'da oynamak müthiş bir şey olurdu" diyen Alanzinho, "Messi mi sana, sen mi Messi'ye daha çok gol attırırsın?" sorusuna ise "Messi tek başına asisti yapıp, tek başına golü de atabilir. Yani Messi'nin bana ihtiyacı yok" yanıtını vererek güldürdü.

BREZİLYA OLMAZSA AY-YILDIZ OLABİLİR

Alanzinho, Jaja ile birlikte Türk Milli Takımı'nda oynamaları fikri için, "Jaja ve benim öncelikli hedefimiz Brezilya Milli Takımı'nda oynayabilmek. Bu olmazsa Türk Milli Takımı'nda oynamak isteriz. İleride Türk vatandaşlığına geçmeyi düşünebilirim. Zaten bana Oflu Ali diyorlar" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor