Messi-Ronaldo kapışması!

İsviçre'nin Cenevre kentindeki Stade de Geneve'de oynanan maçta Arjantin'e galibiyeti getiren golleri 14. dakikada Angel Di Maria, 90. dakikada da Lionel Messi penaltıdan kaydetti. Portekiz'in tek golü ise 21. dakikada Hugo Almeida'nın asistiyle Cristiano

Messi-Ronaldo kapışması!

İsviçre'nin Cenevre kentindeki Stade de Geneve'de oynanan maçta Arjantin'e galibiyeti getiren golleri 14. dakikada Angel Di Maria, 90. dakikada da Lionel Messi penaltıdan kaydetti.

 

Portekiz'in tek golü ise 21. dakikada Hugo Almeida'nın asistiyle Cristiano Ronaldo'dan geldi. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Almeida bir asist yaparken, bir şutu da direkten döndü. Portekizli oyuncu bir pozisyonda ise topu boş kaleye gönderemeyerek, net bir gol fırsatını değerlendiremedi.

 

QUARESMA ETKİLİ DEĞİLDİ

Almeida, 61. dakikada yerini Helder Postiga'ya bıraktı. Aynı dakikada Beşiktaş'ın bir diğer Portekizlisi Ricardo Quaresma, Nani'nin yerine oyuna girdi. Quaresma, etkili bir oyun sergileyemezken, yaptığı faulle bir sarı kart gördü. Arjantinli yıldız oyuncu Messi ise bir gol ve bir asistle maçın yıldızı oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler