Messi Lucescu'nun işini bitirdi

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçında Shakhthar Donetsk 5-1'in rövanşında Barcelona'yı konuk etti. İlk maçının ardından bu maçta da rakibini 1-0 yenen Barcelona adını yarı finale yazdırdı.43'TE MESSİ SAHNEYE ÇIKTI İlk maçı 5-1 kazanılması ve hafta

Messi Lucescu'nun işini bitirdi

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçında Shakhthar Donetsk 5-1'in rövanşında Barcelona'yı konuk etti. İlk maçının ardından bu maçta da rakibini 1-0 yenen Barcelona adını yarı finale yazdırdı.

43'TE MESSİ SAHNEYE ÇIKTI
İlk maçı 5-1 kazanılması ve hafta sonu El Classico'nun oynanacak olması nedeniyle teknik direktör Guardiola'nın bu maça yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkması bekleniyordu. Ancak Messi, Xavi, Alves gibi önemli oyuncular bu maçta da forma giydi. Barcelona 43. dakikada Messi'nin attığı golle maçtan 1-0 galip ayrılmayı başardı ve adını yarı finale yazdırdı.

Barcelona'nın yarı finaldeki rakibi Tottenham-Real Madrid maçının ardından belli olacak. Madrid sahasındaki ilk maçı 4-0 kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler