Memur hakemlere DİKKAT!

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar katıldığı televizyon programına telefonla bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.Nevzat Şakar; “Rakibimiz farklı yola başvuruyor. Biz böle olmadık olmayacağız. 10 -15 milyonluk bir camiayız. Bugüne kadar kimsenin hakkı

Memur hakemlere DİKKAT!

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar katıldığı televizyon programına telefonla bağlanarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nevzat Şakar; “Rakibimiz farklı yola başvuruyor. Biz böle olmadık olmayacağız. 10 -15 milyonluk bir camiayız. Bugüne kadar kimsenin hakkını yemedik kimseye de yedirmeyeceğiz. Çok dikkat ediyoruz. Hakemler üzerinde çok fazla konuşmak istemiyorum. Ama Memur hakemler etki altında bırakılıyor. Bu incelenip araştırılabilir.

İş adamı Ali… Gereken şeyler varsa yapılacaktır. Yeni yasaya göre soruşturma olur. Suçluysa gereği yapılır değilse bir şey yok” dedi.

Aziz Yıldırım’ın cezasının indirilmesi konusunda ise Şakar; “Tahkim’in kararı ile ülke bir ilki yaşadı. Böyle bir şey olamaz. Bu yıl yapılacak olan TFF seçiminin yatırımı mı bu bilmiyorum. Biz bugüne kadar hep açık olduk bundan sonra da öyle olacak.

Ama Tahkim Kurulu başkanı sınıfta kaldı. Tahkimden bir açıklama bekliyorum. Bunun bir açıklaması olmalı.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler