Mehmet Fındıkçı konuştu

Trabzonlu Gençler Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, "Herkesin yıllardır beklediği şampiyonluk özlemini sonlandırmak istiyorsak, tribünlerde kenetlenerek takıma destek olmalıyız. Gol olduktan sonra bağırmanın bir anlamı yok. Önemli olan gol olma

Mehmet Fındıkçı konuştu

Trabzonlu Gençler Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, "Herkesin yıllardır beklediği şampiyonluk özlemini sonlandırmak istiyorsak, tribünlerde kenetlenerek takıma destek olmalıyız. Gol olduktan sonra bağırmanın bir anlamı yok. Önemli olan gol olmadığında golü attırabilmek. Bunu başarabilirsek mutlu sona ulaşabiliriz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a 2-1, Spor Toto Süper Lig'de ise Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan Bordo-mavili takıma moral ve destek vermek için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne akın eden taraftarlar Medical Park Antalyaspor ile oynanacak olan karşılaşmaya farklı hazırlanıyor.

Trabzonlu Gençler Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, "Herkesin yıllardır beklediği şampiyonluk özlemini sonlandırmak istiyorsak, tribünlerde kenetlenerek takıma destek olmalıyız. Ligin ikinci yarısının ilk maçında Ankaragücü ile 1-1 berabere biten maç sonrası taraftarın takımı ateşlemediğini söylendi. Bu bence doğru değil. Taraftar ile seyirciyi ayırmak lazım. Taraftar olarak bizler sahada görevimizi yapıyoruz ama bunu tüm stadyuma yayamıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Fındıkçı, "Takımı desteklemede maraton tribünleri çok etkisiz ve yetersiz kalıyor. Oradaki seyirci topluluğu ne bizlere uyuyor ne de takımı destekliyor. Çekirdek yiyip bol bol oyunculara sallıyorlar. Bu böyle olmamalı. Eğer şampiyonluğu istiyorsak stadyuma gelen herkes takımı ateşlemek ve desteklemek zorunda. Çekirdek yiyeceklerse evde oturup yesinler. Çaylarını da rahat rahat içerler. Gol olduktan sonra bağırmanın da bir anlamı yok. Önemli olan gol olmadığında golü attırabilmektir" dedi.

Medical Park Antalyaspor maçında inançlı taraftarları stadyumda görmek istediklerini belirten Fındıkçı, "Bir maç kaybetmeyle umudumuzu yitirecek değiliz. Taraftarlar olarak bizlerde bilinçli hareket etmeliyiz. Üzerimize oynanan oyunların farkındayız ve buna göre hareket ediyoruz. Yarışta halen öndeyiz. Medical Park Antalyaspor maçı biz taraftarlar için yeni bir başlangıç olacak. Bundan önceki maçlarda takımı nasıl desteklemiş ve sahip çıkmışsak bundan sonra da aynı tutumu sergilemeliyiz. Bu yıl elimize geçen fırsatı sudan ucuz sebeplerden dolayı harcamayalım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor