Mehmet Ekici: Trabzonspor İnşallah...

Mehemt Ekici'den Trabzonspor sözleri

Mehmet Ekici: Trabzonspor İnşallah...
Trabzonspor'da kadro dışı kalan ve sezon sonunda serbest kalarak Fenerbahçe'ye transfer olan Mehmet Ekici açıklamalarda bulundu.

Ekici'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde: Fenerbahçe'ye gittiği için gururlu olduğunu söyleyen Mehmet Ekici "İnsanlar düşüş ve çıkış yaşıyor. Ben de yaşadım. Geçmişte kalan geçmişte kalsın, ben önüme bakıyorum. Mehmet Ekici'nin kim olduğunu herkese göstereceğim. Trabzon'da 3 güzel yıl geçirdim, ekmek yedim. Onlara da teşekkür ediyorum. Trabzon inşallah büyük başarılar elde eder. Orada da oynadığım için mutluyum. Fenerbahçe'ye söz verdiğim için bu 6 ayı göze aldım. Ailece bu karaktere sahibiz. Verdiğim sözün arkasında durdum ve buradayım. Özel yeteneklerim var. Üstüne koyarak gitmeye çalışıyorum. Tempo yüksek olduğu için özel çalışma yapamıyorum."
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler