Mehmet Ekici hakettiğini buluyor!

Fenerbahçe onu kapının önüne koymak üzere

Mehmet Ekici hakettiğini buluyor!
Trabzonspor'da el üstünde tutulurken bir anda sorun çıkararak Fenerbahçe'ye gitmek istediğini söyleyip bunun için kadro dışı kalmayı bile göze alan Mehmet Ekici, herşeye rağmen gittiği sarı lacivertli kulüpte tamamen gözden düştü. Bir türlü form tutamayan ve sakatlıklarını bahane ederek forma giymeyen Mehmet Ekici'ye kulübünün sert bir uyarı çekeceği belirtildi.


Ligde kötü günler geçiren Fenerbahçe'de hedefte Aykut  Kocaman'ın yanı sıra bir kaç futbolcu bulunuyor... Kocaman'ın yönetime bazı futbolcuların kadro dışı kalmasını ve bazı isimlerin de son kez uyarılmasını istediği bildirildi. Kocaman'ın Mehmet Topal, Fernandao ve Van Persie'nin kadro dışı bırakılmasını istediğ belirtilirken Alper Potuk ile Mehmet Ekici'ye de son kez toparlanmaları için ciddi bir uyarı yapılmasını istediği öne sürüldü.

Kocaman'ın yapmayı planladığı revizyon içerisinde kadrosunda bu isimleri düşünmediği kaydedildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor