Mehmet Çakır'dan 3 gollü mesaj!

Antalya kampının dünkü programında, Werder Bremen ile oynanan maçta forma giyen oyuncular daha düşük yoğunlukta çalışırken, diğer futbolcular rutin tempoyu korudu.Kampa geç katılanların sadece koşu kısmında takıma dahil olduğu provaya son transferlerden b

Mehmet Çakır'dan 3 gollü mesaj!

Antalya kampının dünkü programında, Werder Bremen ile oynanan maçta forma giyen oyuncular daha düşük yoğunlukta çalışırken, diğer futbolcular rutin tempoyu korudu.

Kampa geç katılanların sadece koşu kısmında takıma dahil olduğu provaya son transferlerden biri olan Mehmet Çakır damgasını vurdu. Son olarak Ankaragücü’nde forma giyen deneyimli oyuncu, çift kale maçta 3 gol birden atarak hocasına ne kadar hazır olduğunu kanıtladı. Antrenman sonrasında kendisini kutlayan gazetecilere de Mehmet Çakır’ın mesajı hazırdı: Aslında şaşılacak bir şey yok. Ben Trabzonspor’a hazır ve oynamak için geldim. O nedenle gollere devam edeceğim, siz de beni izlemeye devam edin!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor