Mehmet Birinci neler söyledi?

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda sahasında Çankırı Belediyespor'u 2-1 yenen Ofspor'da, teknik direktör Mehmet Birinci, Çankırı Belediyespor karşısında aldıkları 3 puan ile ligi iyi bir yerde tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Birinci, AA muhabi

Mehmet Birinci neler söyledi?

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda sahasında Çankırı Belediyespor'u 2-1 yenen Ofspor'da, teknik direktör Mehmet Birinci, Çankırı Belediyespor karşısında aldıkları 3 puan ile ligi iyi bir yerde tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sıkıntılı bir sezon geçirdiklerini belirterek, ''Geçen hafta ligde kalmayı garantilemiştik. Bu hafta da Çankırı Belediyespor karşısında taraftarımız önünde galip gelerek ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyorduk'' dedi. 

Çankırı Belediyespor karşısında oyuncularının iyi bir futbol ortaya koyarak galip geldiklerini ifade eden Birinci, ''Çankırı Belediyespor karşısında aldığımız 3 puan ile ligi iyi bir yerde tamamladığımız için mutluyuz. Klasman Grubu'nda Trabzon Karadenizspor'dan sonra en başarılı takım Ofspor'dur. Bu açıdan başarılı olduğumuza inanıyorum. Yönetimimizi ve futbolcu kadromuzu kutluyorum, inşallah gelecek yıl sıkıntı yaşamayarak iyi bir sezon geçiririz'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor