Mehmet Birinci görevinden ayrıldı

Kulüp başkanı Zeki Öztürk, yaptığı açıklamada, bugün yaptıkları yönetim kurulu toplantısı sonunda teknik direktörleri Mehmet Birinci ile yollarını ayırdıklarını belirterek, ''Birinci ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettik. Mehmet Birinci, çok iyi

Mehmet Birinci görevinden ayrıldı

Kulüp başkanı Zeki Öztürk, yaptığı açıklamada, bugün yaptıkları yönetim kurulu toplantısı sonunda teknik direktörleri Mehmet Birinci ile yollarını ayırdıklarını belirterek, ''Birinci ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettik. Mehmet Birinci, çok iyi bir Akçaabat Sebatsporlu'dur, kendisine bu kulübe yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz'' dedi.

Öztürk, yeni teknik direktörün en kısa zamanda göreve başlayacağını da kaydetti.

Birinci, gelişmelerle ilgili olarak, ''Başkan Zeki Öztürk'e çok teşekkür ediyorum. Akçaabat Sebatspor camiası başkan Öztürk'ün arkasında olmalı ve bu zorlu süreçte kendisine destek vermeli. Akçaabat Sebatspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler