Mehmet Birinci “Gençlerin önünde çok yol var!”

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mehmet Birinci’den Haber61’e özel açıklamalar.

Mehmet Birinci “Gençlerin önünde çok yol var!”

Haber61 - Spor Servisi

1461 Trabzon'un yeni teknik Direktörü Mehmet Birinci, Trabzonspor Ümraniye Türkiye Kupası karşılaşması öncesi Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalar yaptı.

A Takımda oynayan oyuncuların önünde çok yol olduğunu söyleyen Birinci, taraftarlardan destek olmalarını istedi. Kulüplerin borçları hakkında da konuşan tecrübeli teknik direktör, bankaların kulüp borçlarını yapılandırmasının güzel bir olay olduğunu söyleyip yöneticiler inşallah ders almıştır ifadelerini kullandı. Mehmet Birinci yabancı sınırı hakkında da "Cumhurbaşkanımız kademeli olarak kalkacak demişti. Çok doğru bir karar" ifadelerini kullandı.

1461 Trabzon'un son duru hakkında bilgi vererek konuşmasına başlayan Mehmet Birinci "Fikstüre baktığımızda kötü bir yerdeyiz. Takım genç, hatalar oluyor. Hamdi hoca güzel bir takım yaptı. Takımı yeni tanıyorum ama a takıma çıkmış arkadaşlar kadar yetenekli. İnşallah seneye transfer yasağı kalkar ama inşallah seneye yukarı birkaç oyuncu vereceğiz." Dedi.

Süper Ligdeki Kulüplerin borçlarına rağmen transfer yapmaları konusunda değerlendirme yapan birinci " Artık her şey yukarıya kalmış olaylar. Diğer takımlara yukarıdan yardım geliyordur yoksa bunun altından çıkamazlar. Transferin kapalı olmasına hem üzülüyorum hem seviniyorum. Trabzonspor güzel bir yerde. 5. Veya 6. olmuş benim için önemli değil. Çocukların şans bulması önemli. Trabzonspor Avrupa'ya katılacak inşallah o zaman gelecek para da güzel olur." Şeklinde konuştu.

Trabzonspor'da oynayan Trabzonlu genç oyuncular için konuşan Birinci "Mutlaka gençlerin önünde çok yol var. Tam olarak hazır diyemeyiz. Kalecimiz ,iyi maç çıkardı ama kötü de olacaklar. Taraftarlar mutlaka kötü de olsa desteklesinler. Takımda oynayan genç çocuklara destek olalım bunlar daha çocuk." İfadelerini kullandı.

kontenjanı hakkında da Haber61 mikrofonlarına değerlendirmelerde bulunan Birinci " sayısının yükselmesinin sebebi fatih hocanın kararı. Kötü sonuçlar doğurdu. Milli takımda Türkiye'den futbolcu sayısı daha az. Bu bizim ayıbımız değil. Cumhurbaşkanımız azalacak dedi bence doğru bir karar. Bankaların borçları yapılandırması güzel bir olay. İnşallah takımlar bundan ders alır. Yöneticiler borçlardan sorumlu olacak diyorlar güzel bir karar. Önceki yöneticiler har vurup harman savurdular. " ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor