Mehmet Ali Yılmaz Konuştu

Trabzonspor onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yaşanan olaylar için “Bariz bir arıza olmadığını” savundu.  BİZ MÜCADELE EDEMİYORSAK BAŞKALARINA DA BİRŞEY DİYEMEYİZMehmet Ali Yılmaz, haber61.net'e telefon aracılığıyla yaptığı açıklamada: "TSYD sanırım prov

Mehmet Ali Yılmaz Konuştu

Trabzonspor onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yaşanan olaylar için “Bariz bir arıza olmadığını” savundu.  

BİZ MÜCADELE EDEMİYORSAK BAŞKALARINA DA BİRŞEY DİYEMEYİZ

Mehmet Ali Yılmaz, haber61.net'e telefon aracılığıyla yaptığı açıklamada: "TSYD sanırım provokatif çalışmalar yapıyor. Trabzonlular kuvvetlidir, güçlüdür. En azından taraftarı ve medyası çok güçlüdür.  Boyun eğmezler hiç kimseye. Fırtına çıkarmaya gerek yok. Bizim hakkımızı yemeye kimse cesaret edemez. Maçlar oynanıyor, herkes de seyrediyor. Bariz şekilde bir arıza olmuş olsaydı yapılması gerekeni yapardım. Tabi ki zaman zaman müsabakalarda çeşitli şeyler olabilir. Beşiktaş da bu durumdan rahatsız. Henüz ortada bir şey yok. Bekleyeceğiz(!) Fenerbahçe ile aynı puandayız, arada bir iki gol averaj var o kadar. Daha önümüzde o kadar maç var ki hepsi birer final gibi. Hangisinde ne olacağı şimdiden belli olmaz. Önemli olan bizim kazanmak için sahaya çıkmış olmamızdır. Mücadele etmeliyiz. Biz bunu yapmayacaksak başkalarına bir şey dememiz de olmaz.

Ben acizliği sevmem. Hakkımızı yiyorlar şeklinde bir düşüncem olmadığı için zor geliyor bana. Bariz bir hak yenilmişliği yok. Rakiplere de bazen yanlış penaltı veriliyor. Bu böyle ortada gidiyor. Ben susuyorum, bariz bir arıza görene kadar da susarım. Eğer bir durum olursa vazifem gereği müdahale ederim. Şu anda öyle bir şey yok.

Yaşanan maç olaylarını kasıtlı olarak yorumlarsak yanarız. Kasıt sonra. Fenerbahçe kötü oynar topa vuramaz. O zamanlar da kasıt arayabiliriz. Ama takım tam formda bir ekip ise böyle şeyler yakıştırmak olmaz. Biz büyük bir camiayız. Biz hep efendilikle, centilmenlikle sahada iyi mücadele vererek, dışarıda da astarımıza dokundurtmadan şampiyonluklar almış bir takımız. 1967’den bu yana dünyaya tanınmış bir kulübüz. Bu büyüklüğü sürdürmek durumundayız.

CAMİAYA MESAJ

Birlik beraberlikten kopmayalım. Takımımızı sonuna kadar candan ve gönülden desteklemeliyiz" açıklamasında bulundu.

ozel_haber.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor