Masa tenisinde Trabzon atağı

Yeni salon açıldı, ilgi arttı. Artık her ulusal ligde Trabzon’dan bir takım var.

Masa tenisinde Trabzon atağı

Trabzon’da daha önce tesis sorunu nedeniyle beklenen ilgiyi görmeyen ve bu yüzden hak ettiği başarıya bir türlü ulaşılamayan masa tenisi branşında, her yönüşle büyük gelişim yaşanıyor. Üç yıl önce Beşirli Tenis Kompleksi içinde açılan Masa Tenisi salonu, bu branşa gönül verenlerin önünü açtı. Şimdi yüzlerce kişi modern salonda antrenman yapıyor. Öte yandan Trabzon, artık masa tenisinde Kadınlar Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve Erkekler 3. Lig’deki takımlarıyla masa tenisi branşında temsil ediliyor.

EN ÖNEMLİ TESİSLER

50’nin üzerinde branşta faaliyetlerin yapıldığı ilde tesisleşme anlamında fazla sorun kalmadığını ifade eden Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, “Hedefimiz herkesin spor yapması. Bunun için tesisleşme çok önemli. Son yıllarda Trabzon bu anlamda altın çağını yaşadı. Ülkenin uluslararası standartlarda en kapsamlı tesislerine sahibiz. Yeni yatırımlarla rakamlar daha da artacak” dedi.

Müdür Öztürk, “Masa tenisi salonumuzun açılması ile bu branşta yaşanan gelişmeler memnuniyet verici” diye konuştu.

POTANSİYEL BÜYÜK

Daha önce okul salonlarında çalışmalar yapabildiklerini hatırlatan Masa Tenisi İl Temsilcisi Yunus Ali Civil, “Şimdi 6 masadan oluşan salonumuzda minikler dahil herkes çalışma şansına sahip. Günün her saati salonumuz dolu. Hedefimiz milli takımlara sporcu yetiştirmek çünkü burada büyük bir potansiyel var” dedi.

Öte yandan Trabzonspor Kadın Takımı Süper Lig’de, Beşikdüzü Yelken Kadın Takımı 1. Lig’de, İMKB Kız Meslek Lisesi Takımı 2. Lig’de, Trabzonspor Erkek Takımı da 3. Lig’de mücadele veriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor