Maraş Valisine TS forması

Antrenör Mehmet Tıraş, Vali Kocatepe’ye okulun faaliyetlerini anlattıktan sonra kendisine üzerinde isminin yazılı olduğu 61 numaralı Trabzonspor forması ve çeşitli hediyeler verdi. Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe ise ziyaretten dolayı çok memnun olduğ

Maraş Valisine TS forması

Antrenör Mehmet Tıraş, Vali Kocatepe’ye okulun faaliyetlerini anlattıktan sonra kendisine üzerinde isminin yazılı olduğu 61 numaralı Trabzonspor forması ve çeşitli hediyeler verdi.

 

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe ise ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, “Gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için çabalar sarf ediyor onları spora teşvik ediyorsunuz. Hem Trabzonspor’un hem de Kahramanmaraş’ın adını duyuruyorsunuz. Sizi tebrik ediyorum. Biz Kahramanmaraş Valiliği olarak siz Trabzonspor Futbol Okuluna ve gençlere destek vermeye her zaman hazırız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor