Manisa - Trabzon ilk 11'i

Sivas galibiyetiyle yeniden ateşlenen Trabzon, bugün Manisa karşısında 3 puan arayacak.Ligde 2 mağlubiyeti bulunan Bordo-Mavililer, bunların bir tanesini ligin ilk yarısında kendi sahasında Manisa'ya 3-1 kaybederek aldı. Fırtına için aynı zamanda rövanş n

Manisa - Trabzon ilk 11'i

Sivas galibiyetiyle yeniden ateşlenen Trabzon, bugün Manisa karşısında 3 puan arayacak.

Ligde 2 mağlubiyeti bulunan Bordo-Mavililer, bunların bir tanesini ligin ilk yarısında kendi sahasında Manisa'ya 3-1 kaybederek aldı. Fırtına için aynı zamanda rövanş niteliği taşıyacak Manisa maçıyla iki takım tarihlerindeki 10. mücadelelerine çıkacak.

 

Bugüne dek iki takım arasındaki 9 maçta, Siyah-Beyazlılar'ın galibiyetlerde 3-2 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar, 4 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldılar. Trabzon, Manisa deplasmanında 4 sezonda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, Fırtına, bu sezon pazartesi günleri oynadığı 4 lig maçında hiç yenilmedi.

 

Stat: 19 Mayıs

 

Saat: 20:00

 

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

 

Manisaspor: İlker, Ömer Aysan, Hüseyin, Dixon, Eren, Yiğit İncedemir, Iwanski, Murat Erdoğan, Simpson, Isaac, Kahe

 

Cezalı: Mehmet Güven

 

Sakat: Eren, Nizamettin

 

Teknik Direktör: Hikmet Karaman

 

 

Trabzonspor: Onur, Serkan, Glowacki, Mustafa Yumlu (Giray), Cale, Selçuk, Colman, Ceyhun, Jaja, Burak, Umut

 

Sakat: Engin, Egemen

 

Cezalı: Tayfun

 

Teknik Direktör: Şenol Güneş

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler