Manchester United Trabzon’dan geçecek

Manchester United’in uçağı Trabzon’a inecek

Manchester United Trabzon’dan geçecek
UEFA Avrupa ligi 3’ncü tur 1’nci karşılaşmalarında Ada’nın temsilcisi İngiliz devi Manchester United ile Rusya Federasyonun temsilci Rostov 9Mart Perşembe günü   karşı karşıya gelecek.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Rostov ile Rusya’da karşılaşacak olan Manchester United taşıyacak olan uçak, Trabzon’a iniş yapacak. Futbol devi Manchester’i Rusya’ya bıraktıktan sonra ikmal ve bakım için Trabzon’a gelmesi planlanan uçak buradan tekrar Rostov’a geri dönecek.
 
7 Mart’ta Rusya’ya gidecek olan Manchester Futbol Takımı iki gün bu şehirde konaklaması süresince uçağın Trabzon Hava Limanında bekleyeceği öğrenildi. Manchester United uçağının 08 Mart 2017 Çarşamba sabahı 01:00'da Trabzon Havalimanı'na inmesi bekleniyor.

İngiliz Basınından edinilen bir diğer bilgiye göre; Manchester United Rostov kadrosunda De Gea, Pereira , O'Hara , Romero, Valencia, Darmian, Fosu-Mensah , Bailly, Jones, Rojo, Tuanzebe , Kör, Shaw , Young, Carrick, Herrera, Fellaini, Schweinsteiger, Pogba, Mata, Lingard, Mkhitaryan, Martial, Rashford , Rooney, Ibrahimovic. İsimlerin yer aldığı öğrenildi.
 
Haber : Şükrü Üçüncü

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor