Makukula'ya indirim yapıldı!

Trabzonspor'un yaklaşık bir ay önce Ariza Makukula için resmi teklif götürdüğü Benfica, golcüye başka talip çıkmayınca geri adım atmak zorunda kaldı. İlk transfer görüşmesinde Portekizli yıldız için 5 milyon euro isteyen Benfica kulübü, fiyatı 2.5 milyon

Makukula'ya indirim yapıldı!

Trabzonspor'un yaklaşık bir ay önce Ariza Makukula için resmi teklif götürdüğü Benfica, golcüye başka talip çıkmayınca geri adım atmak zorunda kaldı. İlk transfer görüşmesinde Portekizli yıldız için 5 milyon euro isteyen Benfica kulübü, fiyatı 2.5 milyon euro'ya kadar çekti.

Portekiz ekibinin hocası Jorge Jesus'un yeni sezon kadrosunda düşünmediği Makukula konusunda yaşanan bu gelişme bordo-mavili kulübü tekrar harekete geçirdi. Yönetim, Portekiz basınında yer alan haberler üzerine Benfica kulübüyle tekrar görüşmelere başlama kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor