Makukula Kayseri'yi bıraktı

Kulübün asbaşkanı Şaban Miraboğlu, "Makukula ne yazık ki zorlayarak da olsa yaptığımız tüm önerileri kabul etmedi. O nedenle yeni bir yabancı golcü ile görüşüyoruz" dedi.Kayserispor'a Benfica kulübünden opsiyonlu olarak sezon başladıktan 2 maç sonra gelip

Makukula Kayseri'yi bıraktı

Kulübün asbaşkanı Şaban Miraboğlu, "Makukula ne yazık ki zorlayarak da olsa yaptığımız tüm önerileri kabul etmedi. O nedenle yeni bir yabancı golcü ile görüşüyoruz" dedi.

Kayserispor'a Benfica kulübünden opsiyonlu olarak sezon başladıktan 2 maç sonra gelip, 2009-2010 sezonunda 21 golle Türkiye liginde gol krallıgı koltuğuna oturan Ariza Makukula, sarı kırmızılı kulüpten 2 milyon Euro'ya yakın para isteyince, yeni sezonda da takımda kalma ihtimali sona erdi.

Kayserispor'un son olarak teklifini 1 milyon 750 bin Euro'ya kadar yükseltmesine karşın, bu rakamı da kabul etmeyen gol kralı, bonservisinin bulunduğu Benfica kulübüyle görüşerek Kayserispor'a imza atmayacağını söyledi. Kayserispor kulübüyle Benfica arasında 2.5 milyon Euro'luk opsiyonlu bonservis bedeli bulunan Makukula'nın bu tavrı üzerine sarı kırmızılılar yeni bir yabancı santrfor için kolları sıvadı.

Kulüp asbaşkanı Şaban Miraboğlu, astronomik fiyatlar ve takımdaki dengeler açısından Makukula ile yeni sezon için anlaşamadıklarını belirtti. Miraboğlu, "Gerek Makukula, gerekse Benfica kulübünün şartları, indirim yapmamaları, bizim bütçemizi fazlasıyla aşar. O nedenle Makukula'nın yerine yeni bir santrfor araylışı içindeyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor