Mahmut Aksu'dan şok açıklama

Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu, Aksular Otel'de basın mensuplarıyla kahvaltı yaptı.Aksu, kahvaltı sonrasında şu açıklamaları yaptı. YENİ YÖNETİMDE YOKUMYeni dönemde yönetici adayı olamayacağım. Bu benim kesin kararımdır. Yöneticilik hayatımda belki

Mahmut Aksu'dan şok açıklama

Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu, Aksular Otel'de basın mensuplarıyla kahvaltı yaptı.

Aksu, kahvaltı sonrasında şu açıklamaları yaptı. 

YENİ YÖNETİMDE YOKUM

Yeni dönemde yönetici adayı olamayacağım. Bu benim kesin kararımdır. Yöneticilik hayatımda belki de ilk defa başkanın asbaşkan ve yönetici arkadaşlarımdan ayrı onların haberi olmadan bir iş yapıyorum.Dolayısıyla özellikle başkanımdan ve yönetim kurulundan bu konuda beni affetmelerini rica ediyorum. Onlardan hepinizin huzurunda özür diyorum.

 

 

TRABZONSPOR YÖNETİCİ SIKINTISI ÇEKMEZ

Trabzonspor yönetici sıkıntısı çekmez. Ben bu dönem yöneticiliğe ara veriyorum. Mevcut yönetime destek olmak istiyorum, Sadri Bey benim için çok çok özel bir insan çok sevdiğim ve saydığım bir insan tek kelimeyle  başkanın hayranım. Sadri Bey'in Trabzonspor'da 1 dönem daha başkanlık yapmasını arzu ediyorum.Kendisini desteklemeye hazırım.

Trabzonspor 100 kusür kesin olmamakla 100 ve 120 trilyon borcu var. Trabzonspor'un şampiyon olmasıyla bu borcun yüzde 90’ını silinebiliyor.

 

 

TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIN

Şampiyon olan kasasına 100 trilyon para girecek hem manevi ve maddi anlamda şampiyonluk çok önemli. Trabzonspor şampiyonluk potasına girdi. Önümüzde büyük lig maratonu var. 3 büyükler çok kötü Bursa var, bu sene Trabzonspor hedefe çok yakın.

 

 

HOCAYI VE FUTBOLCULARI KORUYALIM

Ne olursunuz bu sezon bir takım dargınlıkları bir yere bırakalım. Özelikle Şenol hocaya destek olalım. İstediklerimiz olmassa muhalefetin 2 katını yapalım. Hocayı ve futbolcuları koruyalım.

Trabzonspor da Şenol Güneş olağanüstü bir insan. Bugün ki durumda en büyük kaktı Sadri bey ve Şenol hocanındır. Başkanımıza ve Şenol hocaya sahip çıkalım.

 

 

SELÇUK ADAM GİBİ ADAM

Ben Selçuk hayranıyım adam gibi adam onu dinlemeden yanlış yaparız.  Diğer bütün futbolcular yüzde 99’u çok kaliteli ve kişilikli ve şampiyonluğa hazır hoca kadar futbolculara sahip çıkalım.

 Selçuk yurtiçinde Trabzonspor'dan başka bir takıma gitmez diye düşünüyorum.

 

BANK ASYA OLMASSA OLMAZ

Ömer Şişmanoğlu’nun alınmamasına üzüldüm. Bank Asya şart, bu futbolcuları oynamak için Bank Asya şart. Bu futbolcular 1461 Trabzon’da oynamak istemiyor. Bank Asya’da oynamak istiyorlar.Mustafa Yumlu yeteneği ile A takımına çıkması tesadüf olmuştur. Bank Asya olmasa olmaz.

 

 

BU AÇIKLAMAYI YAPMAK ZORUNDAYDIM

Bu toplantıyı yapmak zorundaydım. Bursa gibi önemli maç öncesi bu açıklamayı yapıp yapmama konusunda çok tereddüt ettim ama basın açıklamasını yapmak zorundaydım.Bu hafta bu açıklamayı yapmak mecburiydi. Bu açıklamanın zamanlamasının Trabzonspor'u etkileyeceğini düşünmüyorum. Başkan veya Asbaşkan yeni dönemde ben yokum derse bu olumsuz bir durum yaratabilirdi. Kaldı ki ben görev sürem sona erinceye dek görevimin başındayım. Sadece yeni dönemde yer almayacağımı söylüyorum.

 

 

SADRİ BEY'İN YANINDA VE EMRİNDEYİM

Zamanlama hatası yapmadım. Sadri Beye de söyledim. Mevcut yönetim kim olursa olsun yönetici gibi onların yanındayım.

Sadri Beyin önünü açmak istiyorum.  Trabzonsporda 10 numara tartışması oldu.  Halbuki bu tartışmanın gereksiz yapıldığı görüldü. Şimdi de asbaşkan tartışması yapılıyor. Sadri bey ve Şenol hocanın olduğu yerde yöneticilere fazla iş düşmez.

 

 

Aktif yöneticilik beni yordu:

Mahmut Aksu şu nedenlerden dolayı aday olmadı. Sağlıkla ilgili problemlerim var ama yönetici yapma engel değil. Sürekli koşturan yöneticinin işi zor. Ben her zaman görev aldım ve bu görevin peşinde koştum. Düz bir yönetim kurulu üyesi gibi olamazdım. o nedenle çok yoruldum. Bir 3 sene daha çok uzun bir zaman bunu göze alamam. Bu kararı almamda babamda çok etkili oldu. 

Tjikuzu aklıma yatmayan bir transferdi. Gabriç Broos’un 2. Sıradaki adayıydı. İyi oyuncuydu ama ihtiyaç duyulan oyuncu değildi.

 

ALANZİNYO’YA FAZLA PARA VERDİK

Alanzinho bana göre çok kaliteli ve iyi oyuncu. Yusuf’u alamadık ama Yusuf’u alsak bile Ersun hoca Alanzinho’yu istedi. Böyle bir oyuncuya ihtiyacım var dedi. Futbolcu olarak pişman değilim ama rakam olarak bu rakamı vermeseydik Trabzonspor bir şey kaybetmezdi. Colman için 2 ay gittik. Jaja için Sadri Bey ve yönetim kurulunun kararıyla aldık. Şota’dan sonra iyi oyuncu olarak değil , Trabzonspor’a gelmiş en klas oyuncu.

Kongre gününe kadar aktif çalışmamı sürdüreceğim. Sadri bey’in yanında ve emrindeyim.

Yeni yönetimde olmama kararımda en büyük etken babam oldu. Bana çatışmaların içinde olma. Bizİm aile yapımıza uymaz.

 

ASBAŞKANLIK HAKKIMI NEVZAT ABİDEN YANA KULLANMAZDIM

Sadri Şener’in asbaşkanı Nevzat Şakar olacak sanki bundan rahatsız oldunuz da böyle bir karar aldınız buna bağlı olarak yönetimden çekiliyorsunuz sorusu üzerine…

Yaklaşık 2 aydan beri Sadri bey bu düşüncede olduğumu biliyor. kesin kararımdır. En büyük nedeni  babamdır. Daha önce bırakmamı istedi. Çatışmalara girme, bizim ailemiz buna müsait değil. Nedenlerden biri ve en büyük neden budur. Nevzat abi ile ilgili düşüncem. Ben Sadri beyin tek liste ile Trabzondan ve Türkiye’den karma üstü bir liste ile devam etmesini isterdim. Kamuoyunda Nevzat abi isminin  asbaşkanlığı konusunda netleşme sağlandığı görülüyor. Dolayısıyla bu benim için önemlidir.  Şahsi düşüncem şudur. Trabzon’da çok değerli yöneticiler var. Bunlar kimi çok iyi insan kimi çok iyi yönetici ve yetenekli ama bazılarını biz gereğinden fazla abartıyoruz ve büyütüyoruz. Geçmişlerine bakıyoruz. Büyütüldüğü kadar öyle bir icraatları yok. Nevzat abi dürüst bir iyi bir yönetici ama çok abartılacak derecede başarılı bir yönetici olduğunu düşünmüyorum. Dolayısıyla nevzat abi olmasa olmaz değildir. Bana kalsa tercih hakkımı nevzat abiden yana kullanmam. Ama başkan öyle tercih hakkı kullanırsa ve seçilirse benim de başkanım asbaşkanım olur. Bunu samimiyetimle söylüyorum. Bu kararı almamda bunun bir alakası yoktur. Bu polemiklerin içinde olmamayım. Daha önce verdiğim kararı bir an önce uygulayayım, bu polemiklerin dışında kalayım düşüncem vardı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor