Maçta polislere taş yağmuru!

İlk yarının bitiminde önce polislerle, ardından kendi aralarında kavgaya tutuşan taraftarlardan ikisi yaralandı. Olaylar müsabaka sonrası da devam etti. Bitiş düdüğünün ardından uzun süre hakemlere tepki gösteren yaklaşık 400 kişilik bir grup, stat dışınd

Maçta polislere taş yağmuru!

İlk yarının bitiminde önce polislerle, ardından kendi aralarında kavgaya tutuşan taraftarlardan ikisi yaralandı. Olaylar müsabaka sonrası da devam etti. Bitiş düdüğünün ardından uzun süre hakemlere tepki gösteren yaklaşık 400 kişilik bir grup, stat dışında, protokol girişinin önünde toplanıp, Denizlispor yönetimi, hakemler ve Futbol Federasyonu aleyhine tezahürat yapmaya başladı. Bu esnada bazı fanatikler, polislerin bulunduğu alanı taş yağmuruna tuttu. Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve diğer yetkililerin uyarısına rağmen taş yağmuru sürünce polis copla taraftarlara müdahale etti. Ortalık bir anda adeta savaş alanına dönerken, olaylar taraftarların stat çevresini terketmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler