"Maçın zor olacağını biliyorduk"

Evinde Bucaspor'u mağlup eden Trabzonspor'da bordo mavili forma altında 61. golünü atan Umut Bulut maç sonunda açıklamalarda bulundu..Umut, "Bundan önceki kaybettiğimiz puanlar vardı bunun bilinci ile çıktık. Bucaspor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Ma

"Maçın zor olacağını biliyorduk"

Evinde Bucaspor'u mağlup eden Trabzonspor'da bordo mavili forma altında 61. golünü atan Umut Bulut maç sonunda açıklamalarda bulundu..

Umut, "Bundan önceki kaybettiğimiz puanlar vardı bunun bilinci ile çıktık. Bucaspor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Maça iyi başladık ve erken gol geldi. İlerleyen dakikalarda Bucaspor bastırınca skora yönelik oynadık. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Takımın penaltıcısı Burak’tı. O olmadığı zamanlar ben atıyordum. Ama bugün golü attığım için ve Colman’ın da bu sezon golü olmadığı için o kullandı neticesinde de gol oldu."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler