Macar medyasında TS iddiası

Macaristan spor medyası, Trabzonspor'un, ülkenin ünlü takımı Ferençvaroş takımından Csaba Csizmadia ile ilgilendiğini yazdı.Macaristan spor medyası, Trabzonspor'un, ülkenin ünlü takımı Ferençvaroş takımından Csaba Csizmadia ile ilgilendiğini yazdı.Medyada

Macar medyasında  TS iddiası

Macaristan spor medyası, Trabzonspor'un, ülkenin ünlü takımı Ferençvaroş takımından Csaba Csizmadia ile ilgilendiğini yazdı.

Macaristan spor medyası, Trabzonspor'un, ülkenin ünlü takımı Ferençvaroş takımından Csaba Csizmadia ile ilgilendiğini yazdı.

Medyada yer alan haberlerde, 25 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Csaba Csizmadia'nın Trabzonspor'a gitmeye sıcak baktığını belirtilirken Ferençvaroş Kulübü'nün konuyla ilgili olarak açıklamasına da yer verildi.

Kulüp açıklamasında, milli oyuncularının başta Trabzonspor olmak üzere İngiltere, Rusya ve Güney Kore takımları tarafından transfer edilmek istendiğini, istedikleri bonservis ücretinde anlaşmaları halinde futbolcuyu satabileceklerini kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor