Maç yapmadan şampiyon oldular..

Yalova Atatür Spor Salonu'nda iki gündür devam eden İllerarası Wushu Şampiyonası'na, Bursa, Sakarya, Kocaeli, Düzce, Bolu ve Yalova'dan 300 sporcu katıldı.Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılan şampiyonada Taola (formlar) dalında

Maç yapmadan şampiyon oldular..

Yalova Atatür Spor Salonu'nda iki gündür devam eden İllerarası Wushu Şampiyonası'na, Bursa, Sakarya, Kocaeli, Düzce, Bolu ve Yalova'dan 300 sporcu katıldı.

Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılan şampiyonada Taola (formlar) dalında İstanbul birinci, Sakarya ikinci, Yalova da üçüncü oldu. Sanda (dövüş) dalında da ilk sırada İstanbul yer alırken, ikinciliği Yalova, üçüncülüğü de Bursa elde etti.

Şampiyonada 8 sporcu, kendi kilolarında rakip bulamadıkları için müsabaka yapmadan şampiyon oldu. Sanda (dövüş) dalında genç bayanlarda 65 kiloda Şeyma Tozlu, 60 kiloda Naciye Kösebıyık ve 56 kiloda Ebru Tıras, maç yapmadan şampiyon ilan edildi. Büyük Bayanlarda da 65 kiloda Hilal Barut, 60 kiloda Yasemin Altınoy, 52 kiloda Sevil Özen ve 48 kiloda Büşra Büyükakyüz, rakipleri olmadığı için altın madalya kazandı.

Büyük erkeklerde ise 85 kiloda Erkan Tosun da rakibi bulunmadığı için müsabakasız şampiyon olan tek erkek sporcu oldu.

Müsabakaların ardından, ilk üçe girenlerin kupa ve madalyaları verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor