Maç biletlerinde % 100 artış

Trabzonspor’un 12 Aralık’ta İstanbul Atatürk Olimpiyat stadında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın bilet fiyatları açıklandı.Bilet fiyatları bu takımın Fenerbahçe ile oynadığı maçın bilet fiyatlarının neredeyse iki katı. İBB’nin aynı st

Maç biletlerinde % 100 artış

Trabzonspor’un 12 Aralık’ta İstanbul Atatürk Olimpiyat stadında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın bilet fiyatları açıklandı.Bilet fiyatları bu takımın Fenerbahçe ile oynadığı maçın bilet fiyatlarının neredeyse iki katı.

 İBB’nin aynı stada Fenerbahçe ile oynadığı maçta Batı numaralı tribünün ev sahibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor taraftarlarına, doğu kapalı ve güney kale arkası tribünlerin ise Fenerbahçe taraftarlarına ayrıldı. Bu maçta kapalı ve numaralı tribün bilet fiyatları 20, kale arkası tribün biletleri ise 15 liradan satıldı.

İBB ‘NİN AYIBI

İstanbul Büyükşehir Belediyespor yönetimi Trabzonspor ile oynayacakları maç bilet fiyatlarını Fenerbahçe ile oynadıkları bilet fiyatlarından daha pahalı, Fenerbahçe taraftarına aynı tribünden 20 liradan satılan bilet Trabzonspor taraftarına 30 liradan satılacak. Karşılaşmanın bilet fiyatlarının Fenerbahçe ile oynanan maç bilet fiyatlarından pahalı olması Trabzonspor taraftarlarını da adeta isyan ettirdi

İBB-Trabzonspor Maçı Bilet Fiyatları

-----------------------------------

Batı Numaralı Alt Tribün (İstanbul BBS Tarafı): 60,00 TL

Batı Numaralı Üst Tribün (Trabzonspor Tarafı): 60,00 TL

Batı VIP Tribünü (Trabzonspor Tarafı): 150,00 TL

Doğu Kapalı Tribün (Trabzonspor Tarafı): 30,00 TL

Güney Kale Arkası (Trabzonspor Tarafı): 20,00 TL

DOĞU KAPALI TRİBÜN - GÜNEY KALE ARKASI - BATI NUMARALI ÜST TRİBÜN -VİP TRİBÜNLERİ TRABZONSPOR TARAFTARLARINA AİTTİR

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor