Maç 9 kişiyle başladı 10'la bitti!

Manisa 1. Amatör Küme (A) Grubu ekiplerinden Çobanisa Belediyespor, Horozköyspor ile oynadığı maça 9 kişi başlarken, daha sonra bir oyuncunun gelmesiyle ilk yarıyı 10 kişi tamamlamasına rağmen, maçın ikinci devresine çıkmadı.Manisa'daki Atatürk Olimpik Sp

Maç 9 kişiyle başladı 10'la bitti!

Manisa 1. Amatör Küme (A) Grubu ekiplerinden Çobanisa Belediyespor, Horozköyspor ile oynadığı maça 9 kişi başlarken, daha sonra bir oyuncunun gelmesiyle ilk yarıyı 10 kişi tamamlamasına rağmen, maçın ikinci devresine çıkmadı.

Manisa'daki Atatürk Olimpik Spor Tesisleri Futbol Sahasında oynanan Horozköyspor maçına 9 kişiyle başlayan Çobanisa Belediyespor, ilk yarının sonlarına doğru Murat Omaç adlı oyuncunun da katılımıyla sahadaki oyuncu sayısı 10'a yükseldi.

İlk yarıyı rakibi karşısında 5-0 geride tamamlayan Çobanisa Belediyespor, ikinci yarıya çıkmadı. Müsabakayla ilgili kararı Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu daha sonra verecek.

Çobanisa Belediyespor Antrenörü İsmal Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müsabakaya 9 kişi başlamalarına rağmen ilerleyen dakikalarında 1 oyuncunun daha takıma dahil olduğunu belirterek, ''15 haftadan beri takımı her hafta başka 11'le çıkarmak zorunda kalıyorum. 4 kart cezalısı oyuncumuz var, bazı futbolcular da maça gelmeyince sahaya sürecek 11 kişiyi bulmakta zorluk çekiyorum'' dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler