"Lugano bana tırnaklarını geçirdi"

"Vücudum yara bere içinde. Sırtımda morluklar var. Her yerim çürük" Bu ifadeler Lugano'ya dirsek atan ve kırmızı kartla oyundan atılan Ferrari'ye ait.4-2'lik yenilginin faturası İtalyan futbolcuya kesildi ancak onun arkadaşlarına söyledikleri inanılır gib

"Lugano bana tırnaklarını geçirdi"

"Vücudum yara bere içinde. Sırtımda morluklar var. Her yerim çürük" Bu ifadeler Lugano'ya dirsek atan ve kırmızı kartla oyundan atılan Ferrari'ye ait.

4-2'lik yenilginin faturası İtalyan futbolcuya kesildi ancak onun arkadaşlarına söyledikleri inanılır gibi değil..

Takımını 10 kişi bırakarak Beşiktaş'ın mağlubiyetinde başrol oynayan Ferrari kendini böyle savundu. Beşiktaş'ta Fenerbahçe yenilgisinin faturası kendisine kesilen Ferrari, gördüğü kırmızı kart sonucu takımını eksik bıraktığı için çok üzgün olduğunu söyledi.

VÜCUDUMUN HER YERİ ÇÜRÜK

Takım arkadaşları İbrahim Toraman, Sivok ve Ekrem’e içini döken İtalyan oyuncu, “Kırmızı kart görmemek için çok uğraştım. Maçın başından itibaren Lugano beni her şekilde tahrik etti. Yeri geldi tırnaklarını, vücuduma geçirdi. Vücudumun her yeri çürük. Sırtımda ve göğsümde morluklar var. Yediğim tekmeleri herkes gördü. Hakem Lugano’yu görmedi. Durup dururken kendisine neden dirsek atayım. Beni üzen takımın ben atıldıktan sonra oyundan tamamen düşmesi. Sabaha kadar uyuyamadım” dedi. Çok pişmanım” diye dert yandı

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor