Lucescu dönemi sona erdi

Mircea Lucescu dönemi sona erdi.

Lucescu dönemi sona erdi

A Milli Takım'da Mircea Lucescu dönemi sona erdi... Rumen çalıştırıcının sözleşmesinin feshedildi.

Bu ayrılığın perde arkasında yaşananlar ise şöyle... Türkiye Futbol Federasyonu üst üste alınan kötü sonuçların ardından uzun zamandır Mircea Lucescu ile yolları ayırmayı planlıyordu. Bu bağlamda başkan Yıldırım Demirören, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir araya gelerek ön anlaşma sağladı.Bunun ardından Luce ile fesih için görüşmelere başlayan TFF Yönetimi, Rumen çalıştırıcı ile de anlaşmaya vardı. A Milli Takım'dan senelik 2.5 milyon Euro maaş alan ve sözleşmesinin bitimine 4 ay kalan tecrübeli teknik direktöre fesih tazminatı ödenmeyecek. Rumen çalıştırıcı, 4 aylık maaşını alacak ve yollar ayrılacak.

Lucescu ile yolların ayrılmasının ardından ise Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in A Milli Takım'ın yeni hocası olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler