Lobi gücü bu olsa gerek! Oğuzhan milli takımda

Beşiktaş camiası yaptığı baskı sonucunda Oğuzhan Özyakup'u milli takıma aldırırken Trabzonsporlu futbolcular için ise yönetimin sesi çıkmadı

Lobi gücü bu olsa gerek! Oğuzhan milli takımda
Haber61 Spor Servisi

A Milli Takımın kadrosuna alınmayan futbolculardan biri olan Beşiktaş'lı Oğuzhan Özyakup siyah beyazlıların kurduğu baskı ve medyayı yönlendirmesiyle birlikte yetenekli futbolcunun kadroya alınmasını sağladı. Lobi gücünü kullanan Beşiktaş için peşpeşe açıklamalar ve haberler yapılmasının ardından bugün Türkiye Futbol Federasyonu Oğuzhan'ın milli takıma davet edildiğini açıkladı.

TRABZONSPOR YÖNETİMİ NEREDE?

Beşiktaş futbolcusunu adeta zorla milli takıma aldırırken Trabzonspor'un milli futbolcuları Onur Kıvrak ve Olcay Şahan için bordo mavililerden ses çıkmadı. Olcay ve Onur'un milli takıma çağrılmamasıyla ilgili olarak Trabzonspor'dan hiçbir açıklama yapılmadı. Bu noktada bordo mavili yönetimin federasyona gerekli baskıyı uygulayamadığı gözlemlendi. Taraftarlar da oyunculara yapılan haksızlık karşısında yönetimin sessiz kalmasını eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler