Ligin en iyisi Trabzonspor!

Her iki takımında kazanmak için sahaya çıkacağını belirten Kafkas, "Taraftarlarımız seyir zevki yüksek bir karşılaşma izleyecek." dedi. Trabzonspor maçının büyük önem taşıdığını söyleyen başarılı çalıştırıcı, taraftarlarında desteğiyle Trabzonspor'u yenec

Ligin en iyisi Trabzonspor!

Her iki takımında kazanmak için sahaya çıkacağını belirten Kafkas, "Taraftarlarımız seyir zevki yüksek bir karşılaşma izleyecek." dedi. Trabzonspor maçının büyük önem taşıdığını söyleyen başarılı çalıştırıcı, taraftarlarında desteğiyle Trabzonspor'u yeneceklerini kaydetti.

Kırmızı-siyahlılar, antrenmana ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmaları yapıldı. İdman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı. Tedavileri devam eden Dany Nounkeu ve Cenk Güvenç antrenmana katılmadı. Jorginho takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde sahada düz koşu yaptı.

Tolunay Kafkas, yaptığı açıklamada, "Ligin lideri, ligin en iyi futbol oynayan takımına karşı oynayacağız. Bizimde bir çıkışımız var. Tabi kendi sahamızda bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Biraz daha orta sıralara yaklaştık. Üst sıralara tutunmak için büyük mücadele vereceğiz. İki formda takımın, iki oynamak isteyen takımın mücadelesine sahne olacak. Umuyorum kazanan takım Gaziantepspor olacak." diye konuştu.

HER AN PARA EDEBİLECEK TİPTE OYUNCULARIMIZ VAR

Kafkas, ligin bitimine 4 hafta kaldığının hatırlatılması üzerine şunları aktardı:

"Bazı değişimler kolay olmuyor. Biz sıfırdan bir şeyler yapmaya çalıştık. Ben bundan sonra Gaziantepspor takımının önünün çok açık olduğunu düşünüyorum. Sadece önünün açık olması şu, yani sonuçlar desteklerse daha önemli yerlere geliriz. Ama oyuncu kadrosu olarak geleceğe dönük, özellikle 3-5 yıla damgasını vurabilecek yerli ve yabancı oyuncular var kadromuzda. Her an para edebilecek tipte oyuncularımız var. Önemli olanda bu. Tabi ki sonuçları da almak istiyoruz. Bu aldığımız sonuçlarla bu oyuncuları büyütüp bir yerlere taşımak istiyoruz. Milli takımlara ve kendilerine bir değer vermek istiyoruz. Eğer bu süreyi atlatabilirsek çok daha önemli olur" dedi.

SİSTEM SIKINTISI KALMADI

Takımda sistem sıkıntısının kalmadığını dile getiren Kafkas, "Gaziantepspor'da sistem hemen hemen oturdu. 4 maçlık galibiyetin ardından uyum düzeldi, oyun daha akıcı olmaya başladı. Artık isteklerime yakın oynamaya başladılar. Tabi bunu daha geliştirmemiz gerekiyor. Daha sabırlı, daha istekli oynamamız gerekiyor. Gaziantepspor takımı eninde sonunda hak ettiği yere gelecek." şeklinde konuştu.

GAZİANTEPSPOR GİBİ OYNADIĞIMIZ ZAMAN GALİBİYETLERLE TANIŞTIK

Gaziantepspor'un tecrübeli futbolcusu Serdar Kurtuluş da üst üste alınan seri galibiyetlerin takımda moralleri yükselttiğini belirtti.

Sezon başında çok sıkıntı yaşadıklarını ve bu sıkıntıları atarak başarı elde etmeye başladıklarını kaydeden Serdar Kurtuluş, "Takımda defalarca sistem denendi, sonunda bazı şeyler oturmaya başladı. Sistem oturunca başarı gelmeye başladı." dedi.

Gaziantepspor'da taşların yerine oturmaya başladığını belirten tecrübeli futbolcu, şöyle konuştu; "Baktığımız zaman takım olarak iyi bir çıkışımız var. Bunu özellikle bu hafta sürdürmek istiyoruz. Biz takım olarak zorlu bir dönem geçirdik. İsteğimiz gibi başlayamadık. Ama ard arda gelen galibiyetler aldık. Gaziantepspor gibi oynadığımız zaman galibiyetlerle tanıştık. Nitekim bu haftada Trabzonspor ile zorlu bir maç oynayacağız. Buradan da üç puanla ayrılmak istiyoruz. Seyircimizin desteğiyle bu maçı da kazanırsak önümüz çok açık. Takım olarak hedeflerimiz var. Bu hedeflerimizin içinde Türkiye Kupası da var. Türkiye Kupasını almak istiyoruz. Bu başarıyı devam ettirebilirsek Gaziantepspor ikinci yarıya dahi iyi hazırlanır ve hedeflediğimiz noktaya varırız. Takım olarak ligi ilk beşin içinde bitirmek istiyoruz."

Dört maçlık istikrarın takım içindeki uyumu arttırdığını dile getiren Serdar Kurtuluş, "Baktığımız zaman sezon başından beri bir çok sistem değişikliği yaptık. Bir kısım sistem değişikliği bunu getirdi diyebiliriz. Takımın sistemi oturdu. Dört maça baktığımız zaman sistemin oturduğunu görürüz. Sistem değişikliği birazda etkiledi diyebilirim. Sadece sistem değişikliği değil, oyuncu performansı da önemli. Takım olarak iyi oynadığımız, iyi mücadele ettiğimiz zaman gerçekten güzel sonuçlar alıyoruz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor