Ligde en az golü Onur Kıvrak yedi

LİGDE EN AZ GOLÜ ONUR YEDİTrabzonspor'un Başarılı file bekçisi Onur Recep Kıvrak, ligin ilk devresinde en az gol yiyen kaleci olarak dikkat çekti. Teknik Direktör Şenol Güneş'in takımın başına gelmesiyle kaleyi devralan Onur, performansını her geçen gün a

Ligde en az golü Onur Kıvrak yedi

LİGDE EN AZ GOLÜ ONUR YEDİ

Trabzonspor'un Başarılı file bekçisi Onur Recep Kıvrak, ligin ilk devresinde en az gol yiyen kaleci olarak dikkat çekti. Teknik Direktör Şenol Güneş'in takımın başına gelmesiyle kaleyi devralan Onur, performansını her geçen gün arttırarak kendisine verilen şansı iyi değerlendirdi. Bu sezon geride kalan 17 maç sonunda kalesinde yalnızca 10 gol gören Onur, ligin en az gol yiyen kalecisi olmayı başardı. Bu alanda Onur'u 12 gol yiyen Kayserispor kalecisi Souleymanou Hamidou, Bursaspor kalecisi Dimitar İvankov ve Gaziantepspor kalecisi Zydrunas Karcemarskas takip etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler