Lig TV haddini aşıyor!

Lig Tv’de yayınlanan ve Fenerbahçeliği ile bilinen Altan Tanrıkulu’nun konuk olduğu “Ara Pası” programında İngiltere Liglerinden cımbızla çekilen maç görüntüleri eşliğinde Fenerbahçe yalakalığı yapılıyor.Fenerbahçe’nin Gençlerbirliği ile oynadığı deplasma

Lig TV haddini aşıyor!

Lig Tv’de yayınlanan ve Fenerbahçeliği ile bilinen Altan Tanrıkulu’nun konuk olduğu “Ara Pası” programında İngiltere Liglerinden cımbızla çekilen maç görüntüleri eşliğinde Fenerbahçe yalakalığı yapılıyor.

Fenerbahçe’nin Gençlerbirliği ile oynadığı deplasman karşılaşmasında, ofsayttan attığı golün ve penaltıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan bir pozisyonda kazandığı penaltıyı savunmaya çalışan Tanrıkulu’nun savunmaları komedi filmlerinden farksızdı.

İngiltere liglerinden cımbızla seçilerek verilen hakem hataları ile ilgili pozisyonlar örnek gösterilerek “Burası dünyanın en önemli liglerinden, İngiltere ligi bakın burada da hakem hataları var, fakat kimse sesini çıkarmıyor” denildi.

Bir çok programında Fenerbahçeli konuşmacılara yer vererek, açıkça Fenerbahçe’ye destek veren yayıncı kuruluş Lig Tv’nin bu alışılagelmiş uygulaması Trabzonspor taraftarı tarafından tepki ile karşılanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor