Liderliğimizi sürdürmek istiyoruz

Bank Asya 1. Lig'de pazar günü deplasmanda Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Cengiz Mataracı, kazanarak liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi..Mataracı yaptığı açıklamada, özverili çalışmalarının sonucunu

Liderliğimizi sürdürmek istiyoruz

Bank Asya 1. Lig'de pazar günü deplasmanda Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Cengiz Mataracı, kazanarak liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi..

Mataracı yaptığı açıklamada, özverili çalışmalarının sonucunu liderlik koltuğuna yükselerek aldıklarını belirterek, ''Amacımız bu koltuğu sonuna kadar devretmemek. Bunun için artık iki katı çalışmak ve mücadele etmek zorundayız. Liderlik koltuğuna yükselmekten çok onu korumanın zor olduğunu biliyoruz. Rakiplerimiz lidere karşı çok daha farklı motive olacak. Bir anlık rehavetin başımıza ne zorluklar açacağının farkındayız'' dedi.

Hafta sonu Tavşanlı Linyitspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını ifade eden Mataracı, ''Rakibimiz bu sezon ligde çok iyi işler yapıyor. İç saha maçlarında henüz kaybetmediler. Ancak biz de yeni devraldığımız liderliği devretme niyetinde değiliz. Tavşanlı Linyitspor deplasmanında kazanarak liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Mataracı, bu maçta takıma destek olmak için İstanbul ve Ankara'dan yapılan taraftar organizasyonlarının kendilerini mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor