Kutlamaya erken başladılar

Ligin ilk yarısındaki disiplinsiz davranışları nedeniyle Trabzonspor’la bağları kopma noktasına gelen Jaja ile Fenerbahçe’nin gözden çıkardığı Fabio Bilica, dün gece yayımlanan bir magazin programında görüntülendi. İki Brezilyalı, Levent’te bir araç içeri

Kutlamaya erken başladılar

Ligin ilk yarısındaki disiplinsiz davranışları nedeniyle Trabzonspor’la bağları kopma noktasına gelen Jaja ile Fenerbahçe’nin gözden çıkardığı Fabio Bilica, dün gece yayımlanan bir magazin programında görüntülendi. İki Brezilyalı, Levent’te bir araç içerisinde kırmızı ışıkta beklerken yanlarında iki kadınla görüntülendi. Aynı esnada Bilica, kameramanı görüp aracın arka koltuğuna saklanmaya çalıştı. Jaja ise gaza basıp hemen uzaklaştı.

Para cezası gelebilir

Bir yandan araç kullanıp, diğer yandan alkol alan Jaja’nın bu davranışının ardından yönetimin vereceği tepki merakla bekleniyor. Yine bir süre önce direksiyonda alkollü iken bir motosiklet sürücüsüne çarptığı iddiasıyla ifadesi alınan Bilica’nın da evli ve çocuk sahibi olmasına rağmen gece yarısı başka kadınlarla görüntülenmesi tepki gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor