Kuşak sınavı heyacanı

Kuşak sınavı öncesinde yapılan Taekwando gösterilerinin yanı sıra Gençlik Merkezi’nde çalışmalarını sürdüren dans grubunun ve merkezde kurs veren hocaların müzik gösterileri izleyenlerden büyük alkış aldı.Gençlik Merkezi'nde yapılan etkinliklere Trabzon B

Kuşak sınavı heyacanı

Kuşak sınavı öncesinde yapılan Taekwando gösterilerinin yanı sıra Gençlik Merkezi’nde çalışmalarını sürdüren dans grubunun ve merkezde kurs veren hocaların müzik gösterileri izleyenlerden büyük alkış aldı.

Gençlik Merkezi'nde yapılan etkinliklere Trabzon Belediye Başkan Yardımcıları Osman Necip Sevinç, Hüseyin Turan, Ergin Aydın, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Necip Sevinç Kalkınma Mahallesi'nde hizmet vermekte olan Gençlik Merkezi'nde yapılan sanatsal, sportif, kültürel ve eğitimsel kurslara vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini belirterek, “ Merkezimizde uzman eğiticiler tarafından verilen kurslarla gençlerimizin kendilerini daha iyi bir şekilde yetiştirilmesine gayret gösteriyoruz. Gençlik merkezinde vatandaşlarımız, spor yapma imkanı bulurken aynı zamanda düzenlenen kurslarla bilgisayar, el sanatları, resim ve müzik eğitimi alabiliyorlar. Gençlik Merkezimiz düzenlediği faaliyetlerle adeta bir okul gibi çalışmalarını sürdürmektedir” diye konuştu.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler