Kurnaz golcü kaleciye hayatının şokunu yaşattı

İngiltere'de Lig 2 takımlarından Carlisle'nin forveti Hallan Hope, futbol sahalarında uzun süre unutulmayacak bir gole imza attı.

Kurnaz golcü kaleciye hayatının şokunu yaşattı

İngiltere’de Lig 2 takımlarından Carlisle’de forma giyen forvet oyuncusu Hallam Hope, Notts County karşılaşmasında kaleci Ryan Schofield’ın hatasını fırsat bildi ve ilginç bir gole imza attı.

Notts County kalecisi Schofield, topu oyuna sokmak için takım arkadaşlarının sahaya dizilmesini bekledi. O sırada kalecinin arkasına saklanan Carlisle forveti Hope da rakibinin hata yapmasını bekledi.

Oyunu degajla başlatmak yerine topu yere koymayı tercih eden Schofield, arkasına gizlenene rakibini görmedi. Fırsatçılığını konuşturan Hope da bir anda kalecinin arkasından yaklaşarak topu kaptı.

Rakibinin bir anlık dalgınlığından faydalanan Hope topu ağlarla buluştururken takımının karşılaşmayı 3-1 kaybetmesine engel olamadı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor