Kupalarda Türk takımlarının rakipleri kim ?

Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın rakipleri belli oldu

Kupalarda Türk takımlarının rakipleri kim ?
Geçen sezon  Beşiktaş’ın ardından ligi 2.sırada bitiren ve Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmaya hak kazanan Medipol Başakşehir’in rakibi Belçika’nın Club Brugge takımı oldu.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda ilk maçlar 25-26 Temmuz, rövanşları 1-2 Ağustos tarihlerinde oynanacak. İstanbul temsilcisi, rakibini elemesi halinde play-off turuna kalacak ve bu turu da geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi’ne grup aşamasından katılmaya hak kazanacak.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY’IN RAKİPLERİ

Öte yandan Avrupa Ligi’nin 3. ön eleme turundaki rakiplerimiz belli oldu. İsviçre'nin Nyon kentinde UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu kuraları da çekildi. Fenerbahçe, Strum Graz-Mladost Podgoricia eşleşmesinin galibiyle oynayacak. Sarı-kırmızılılar ise turu geçmesi halinde İnter Bakü – Fola Esch eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde ilk maçlar 27 Temmuz 2017, rövanş maçları ise 3 Ağustos 2017’te oynanacak
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor