Kupa kutlamasına kan döküldü

 Magandalar yine yaptı yapacağını. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan 48. Ziraat Türkiye Kupası'nın final sevincinde kan döküldü. Düzce'nin Gümüşova’da. belediye parkında oynayan 9 yaşındaki  Emin Karadeniz ve Samet Duru, ne olduğunu anlayamadan

Kupa kutlamasına kan döküldü
 Magandalar yine yaptı yapacağını. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan 48. Ziraat Türkiye Kupası'nın final sevincinde kan döküldü.

Düzce'nin Gümüşova’da. belediye parkında oynayan 9 yaşındaki  Emin Karadeniz ve Samet Duru, ne olduğunu anlayamadan magandaların hedefi oldular. Trabzonspor'un galibiyeti sonrası sevinç turu atan plakası ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen kırmızı renkli bir otomobilden  açılan ateş iki çocuk da yaralandı. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan çocuklardan Emin Karadeniz'in durumunun ağır. Hastaneye gelen çocukların yakınları ise sinir krizleri geçirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor