Kulüpten Egemen açıklaması

Trabzonspor Kulüp doktoru Hakan Ayaz, sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz konusunda açıklama yaptı. Sakatlıklar konusunda şanslı durumda olduklarını belirten Ayaz, “Şu andaki en ciddi sakatımız Egemen. Sağ dizinde zaman zaman yaşadığı sakatlığı vardı. Onunla

Kulüpten Egemen açıklaması

Trabzonspor Kulüp doktoru Hakan Ayaz, sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz konusunda açıklama yaptı.

 

Sakatlıklar konusunda şanslı durumda olduklarını belirten Ayaz, “Şu andaki en ciddi sakatımız Egemen. Sağ dizinde zaman zaman yaşadığı sakatlığı vardı. Onunla ilgili daha önce Almanya’da tedavi olmuştu. Daha sonra Antalya kampı sırasında sağ alt baldırından bir sakatlık geçirdi. Bu sakatlık onu belli bir süre sahalardan alı koyacağı için bunu fırsat bilip Almanya’da tekrar diziyle ilgili tedavi olmak için gitti. Yapılan her türlü tedaviye olumlu tepki veriyor. Sağ alt baldırı da gayet iyiye gidiyor. Sanırım önümüzdeki hafta içerisinde yavaş yavaş takımla birlikte çalışmalara başlar. Bir sakatlık süresi verildiğinde bu süre artıp – azalabiliyor. Şu anda verdiğimiz süreye oranla durumu daha iyi. Kısa sürede sahalara döneceğini düşünüyoruz” dedi.

 

Ayaz, Antalya kampında sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı olarak çalışan Selçuk İnan’ın tamamen iyileştiğini de belirterek, “Selçuk’un Antalya kampında dizinde hafif bir sakatlığı oldu. Onu riske etmedik. Ama topsuz antrenmanların tamamına katılmıştı. Şu anda da tüm antrenmanlara katılabiliyor. Sakatlığıyla ilgili her hangi bir endişemiz veya problemimiz yok” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor