KTÜ'de Trabzonspor rüzgarı

KTÜ Stadyumu'nda düzenlenen törene Trabzon Valisi Recep Kızılcık, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Genel Sekreter Hasan Yener, Karadenizsp

KTÜ'de Trabzonspor rüzgarı

KTÜ Stadyumu'nda düzenlenen törene Trabzon Valisi Recep Kızılcık, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Genel Sekreter Hasan Yener, Karadenizspor Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Örs, davetliler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Konuşmaların ardından, üniversite birincisi Zümrüt Kaya ile dereceye giren öğrenciler kürsüye davet edildi. Genel Sekreterimiz Hasan Yener dereceye giren öğrencilere, isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor formaları ile saat hediye etti.

Tören, keplerin havaya atılmasıyla son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor