Krizlerin adamı Şenol Güneş!

Trabzonspor'da göreve geldiği günden itibaren büyük, küçük bir çok krizle boğuşan Teknik Direktör Şenol Güneş, bunların tümünün üstesinden gelmeyi başardı. İlk iş olarak geldiğinde kadro dışı bırakılan Song, Gökhan, Sylva, Egemen ve Engin'in affedilmesini

Krizlerin adamı Şenol Güneş!

Trabzonspor'da göreve geldiği günden itibaren büyük, küçük bir çok krizle boğuşan Teknik Direktör Şenol Güneş, bunların tümünün üstesinden gelmeyi başardı. İlk iş olarak geldiğinde kadro dışı bırakılan Song, Gökhan, Sylva, Egemen ve Engin'in affedilmesini sağlayan Güneş, daha sonra bu futbolculardan bir çok maçta yararlandı. Hemen ardından Fatih Tekke transferiyle gerilen camiaya yaptığı açıklamalarla moral verdi ve hem Fatih Tekke'yi hem de taraftarları üzmeyecek şekilde, "Fatih bizim kaptanımızdır ve hep öyle kalacaktır" açıklamasıyla olayın üzerini kapadı.

TEOFİLO'YA SADECE O SAHİP ÇIKMIŞTI

Sezon sonunda Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine getirme başarısını gösteren Şenol Güneş, transferlerin gecikmesiyle gerilen ortamda hazırlık maçlarında aldığı üst üste aldığı iyi sonuçlarla camianın yüreğine su serpti. Ardından Teofilo'nun vize işlemleri nedeniyle geç katıldığı yurt dışı kampında da oyuncusuyla yakından ilgilenerek onu takıma kazandırmayı başardı. Süper Kupa'yı kazanarak lige başlayan Şenol Güneş'in talihsizlikler yine peşini bırakmadı. Bu sefer Umut Bulut'un Fransa'nın Touolouse takımına transferi gündeme gelinci Şenol Güneş çok kızdı.

UMUT BULUT KRİZİNİ HEMEN ÇÖZDÜ

Bu transferin gerçekleşmemesi için menajerleri tesislerden kovan Güneş, Liverpool maçında kendisini yalnız bırakan oyuncusuna da arkasını dönmedi. Onu kazanmak için mini toplantılar yapan Güneş, Umut Bulut'un yeniden eski performansını yakalamasını sağladı. Gazetelerde çok fazla eleştirilen Burak Yılmaz'a da sahip çıkan Güneş, onu da yeniden takıma kazandırmayı başardı. Göreve geleli henüz bir yıl olmadan 5 önemli sorunu halletmeyi başaran tecrübeli teknik adam son olarak yakın arkadaşı Hayrettin Hacısalihoğlu'nun, Asbaşkanlık görevinden istifa etmesiyle bir şok yaşadı.

TEOFİLO OLAYI SON NOKTA OLDU

Bu olayın ardından da dik duran Şenol Güneş, takımına sarıldı. Camianın sadece takıma odaklanmasını isteyen Güneş, üst üste alınan farklı galibiyetlerle de ortamı yumuşattı. Son olarak Teofilo'nun, Trabzon'dan kaçmasıyla yaşanan krizi de Başkan Sadri Şener'le ortaklaşa hareket ederek kısa sürede çözmeyi planlayan Güneş, bu kez sert bir karar aldı. Teofilo'yu bir daha kadrosunda düşünmediğini belirten Güneş, mevcut oyuncularla başarıya ulaşabilecek kapasitede olduklarını vurguladı. Güneş, hafta sonu oynanacak olan maçta Konyaspor'u mağlup ederek şimdi ortamı yine sakinleştirmeyi amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler