Kritk maç öncesi şok iddia

Günlerdir futbol camiasının 1 numaralı gündem maddesi haline gelen bugünkü A.Gücü-F.Bahçe maçıyla ilgili Başkent ekibinin Onursal Başkanı Melih Gökçek nihayet konuştu.. Dün akşam Telegol’e katılan Gökçek takımın Arjantinli savunma oyuncusu Ariel Broggi’ye

Kritk maç öncesi şok iddia

Günlerdir futbol camiasının 1 numaralı gündem maddesi haline gelen bugünkü A.Gücü-F.Bahçe maçıyla ilgili Başkent ekibinin Onursal Başkanı Melih Gökçek nihayet konuştu.. Dün akşam Telegol’e katılan Gökçek takımın Arjantinli savunma oyuncusu Ariel Broggi’ye telefon aracılığıyla şike teklif edildiğini açıkladı.. İşte Gökçek’in olay yaratacak sözleri: “Broggi bunları bize söyledi, karşı taraftan arayan belli değil, 2 kere aramışlar ve ısrarla adresini sormuşlar. Ve ilk 15 dakikada kırmızı kart görmesi karşılığında 200 bin Euro teklif edilmiş. O da çok büyük bir onur göstererek olayı gelip bize anlattı. Telefonla arayan bir provokatör de olabilir. Yasal yola başvuracağız. Ama arayan İngilizce konuşmuş ve cep telefonundan aramış. Serkan Kırıntılı için de böyle duyumlar kulağıma geldi..

Normalde televizyona çıkmazdım ama medyada yazılar çıktı. F.Bahçe ile problemimiz yok. F.Bahçeli olduğumu bilmeyen yoktur. Ama Aziz Yıldırım’a da kırgınlığım var. Ankaraspor meselesinde kılını kıpırdatmadı, Kulüpler Birliği Başkanı olarak. Ama camiaya değil başkanına kırgınım.. Benden randevu talep etti, reddettim. Çünkü bu kırgınlık çabuk geçmiyor..

Kimseyi suçlamıyoruz.. Ve bir sıkıntı yok, oyuncularla konuştum her şey halloldu. Yönetim arasında durumu halletmiş, ihtiyaçlar karşılanmış. TFF’den kuruş almadık. A.Gücü’nü 50 milyon TL borçla devraldık.

Ayhan Atalay’ın açıklamaları amacını aşmış, Ayhan gerginliğin artmasına çanak tuttu. Ancak söylediği iki F.Bahçe maçının hakemini de bildi.. Abitoğlu ve Müftüoğlu demişti..

GÖNLÜM BURSA’YLA

Artık Anadolu’dan şampiyon çıkması şart, keşke geçen sene Sivas olsaydı. Bu sezon da Bursa olsun. Gelecek sezon ciddi bir takım kuracağız.

Vederson’un sezon sonunda F.Bahçe’den ayrılacağını tüm yönetimler biliyor. Bana söylediler. Ayrıca sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala bir futbolcuya teklif götürmek normal. Zaten soyadı Gökçek.

Kulüple bir alakam yok ve biletlerle ilgili bir şey yapamam. İnternetten satmanın ne mahsuru var ki? Bize İstanbul’da %5’ten fazla bilet verirler mi? Vermezler. Heralde seyircileri özellikle seçiyorlar, ondan karşı çıkıyorlar. Toplu bilet satmak talimatlara aykırı. Yarınki (bugünkü) maç
gergin olmamalı. Stresli olması doğaldır. Şampiyonluk için oynuyorlar.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor