Konyasporlu futbolculara dayak!

Spor Toto Süper Lig'de ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor’da idmanı basan bir grup taraftar, önce futbolcuları ardından da genel menajeri tartakladı.Akşam saat 18.00'de idman öncesi çiçek ve baklava ile idmana gelen Nalçacılılar Taraftar Grubu'ndan ya

Konyasporlu futbolculara dayak!

Spor Toto Süper Lig'de ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor’da idmanı basan bir grup taraftar, önce futbolcuları ardından da genel menajeri tartakladı.

Akşam saat 18.00'de idman öncesi çiçek ve baklava ile idmana gelen Nalçacılılar Taraftar Grubu'ndan yaklaşık 15 kadar taraftarın bu isteğine bazı futbolcular laf atarak karşı çıktı.

Buna sinirlenen taraftarlar, daha sonra futbolculardan Tazemeta ile Murat Tosun ile kulüp genel menajeri Mustafa Eraydın'a "Bu sahtekar ruhsuz futbolcuları sen getirdin. Konyaspor’un paraların sokağa attırdın. Takım düşerse bunun sebebi sensin" diyerek, tekme tokat saldırdılar.

Antrenmanın sonlarına doğru çalışmayı kesen futbolcular soyunma odalarına kaçtı.

Konyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural, yaşanan olayların son derece üzücü olduğunu söylerken, "Bu durumlar gerginliğin sonucu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor