Konyaspor'da SON DURUM

Konyaspor, pazartesi günü kendi sahasında ağırlayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını Tevfik Lav Tesisleri'nde sürdürüyor. Antreman öncesi basın mensuplarını sorularını cevaplandıran Ziya Doğan Trabzonspor maçını değerlendirdi. Artık her takımın kendine

Konyaspor'da SON DURUM

Konyaspor, pazartesi günü kendi sahasında ağırlayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını Tevfik Lav Tesisleri'nde sürdürüyor. Antreman öncesi basın mensuplarını sorularını cevaplandıran Ziya Doğan Trabzonspor maçını değerlendirdi.

Artık her takımın kendine göre gücü olduğunu belirten Doğan, "Trabzonspor dört büyük takımlardan bir tanesi ve ligin en güçlü takımlarından birine sahip. Ben Trabzon'un iyi Oyuncuları var diye onlardan çekinmiyorum. O günki şartlarda sahaya çıkan 11 kişi tek yürek olursa o zaman bizim için rakibin büyüğü küçüğü yok. Ligte artık bir iki takım dışında zayıf takım yok. Herkes kadrosunu oluşturmuş durumda. Türkiye'de futbol takımlarının gelirleri arttıkça, takımların futbol anlayışlarıda değişiyor. Artık orta düzeydeki takımlarda yukarıya oynamak istiyor. Trabzonspor'da güçle takım ancak yenmek imkansız değil "dedi.

"ÜMİDİN OLMADIĞI YERDE OLMAM"

Basın mensuplarının taftarlardan takımın Oyununun beğenilmediği yönünde eleştiriler geldiğini belirtmesi üzerine açıklama yapan Doğan, "Takımla sürekli iç içe olan benim o psikolojiyi ben onlardan iyi bilirim. Taraftarımız bizi desteklesin. Takımdan ümitlerini kesmesin. Ümidin olmadığı yerde Ziya Dogğan da olmaz. Bizimde hatalarımızda oldu. Transfer politikamız aceleye geldi. Dünya kupası, Avrupa maçları araya girince Oyuncuları tam inceleyemedik. Böylesine acele bir kadro oluştu. Ama bu işin devre arası var. Eksiklerimizi biliyoruz. Ben bunları yönetim kuruluyla da konuşuyorum. İlk yarıyı en az puan kaybıyla kapatıp, asıl Konyaspor'u ikinci yarı herkese izlettireceğiz" dedi.

"FUTBOLCULARIN HEPSİ OYNAMAYI BEKLİYOR"

Her hafta farklı bir kadroyu sahaya sürdüğü yönünde kendisine yapılan eleştirileri de değerlendiren Doğan,"Kolay değil. Bazı Oyuncular takıma geç katıldı ve idman eksikliği olan Oyuncular vardı. Bu Oyuncularda gün geçtekçe idman eksikliğini giderdi ve oynayacak duruma geldi. Biz bu Oyuncuları oynatmak için aldık. Onun için dünyada artık değişmeyen ilk on bir diye birşey yok. Ben Avrupa takımlarını da takip ediyorum. Her hafta farklı bir takımla sahaya çıkıyorlar. Bizim de kadromuzda 27 futbolcu var. Onlar bu kadrodaysa oynamayı da hakediyorlar demektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor