Konyaspor: TS'yi yenmek zor!

Günde çift idman yaparak Trabzonspor maçı öncesi hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydeden Vural, "Trabzonspor, şampiyonluğun en büyük adaylarından biri. Biz de ligde düşecek takımlardan biri olarak gözüküyoruz. Önümüzde 8 maç 24 puan var, bizi zor maçlar b

Konyaspor: TS'yi yenmek zor!

Günde çift idman yaparak Trabzonspor maçı öncesi hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydeden Vural, "Trabzonspor, şampiyonluğun en büyük adaylarından biri. Biz de ligde düşecek takımlardan biri olarak gözüküyoruz. Önümüzde 8 maç 24 puan var, bizi zor maçlar bekliyor. Ama Türkiye liginde her takım her takımı yıkıyor. Biz Trabzon'dan puan almak için sahaya çıkacağız. Bu maç bizim için çok önemli. Trabzonspor kolay kaybeden bir rakip değil. Biz de bu maçta elimizden gelen herşeyi sahada göstereceğiz" diye konuştu.

Belek'te ilk hazırlık maçını ise Ukrayna ikinci lig takımlarından Olimpik Donex ile yapan Konyaspor, bu maçı 3-2 kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor