Konyaspor kupaya veda etti

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, bu tür maçların kendilerinin altyapılarını denemek için iyi bir fırsat olduğunu belirterek, "Bu bir hedef maçıydı. Alt yapımızda olan yetenekli oyuncuları deneme fı

Konyaspor kupaya veda etti

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, bu tür maçların kendilerinin altyapılarını denemek için iyi bir fırsat olduğunu belirterek, "Bu bir hedef maçıydı. Alt yapımızda olan yetenekli oyuncuları deneme fırsatı buluyoruz. Oyuncularım iyi mücadele ettiler. Keyif verici ve motive edici bir maç oldu. Tur atlamak keyifli. Büyükşehir Belediye maçı içinde iyi bir moral oldu" dedi.
Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise turu geçmek isteyen tarafın kendileri olduğunu ancak rakiplerinin turu atladığını belirterek, "Az pozisyonsuz geçen bir maçta rakip girdikleri pozisyonu gole çevirdi ve turu atladı. Birkaç yeni oyuncuyu deneme fırsatım oldu. Bazılarını ligde oynatmak istiyordum. Ne olursa olsun turu geçen taraf onlar oldu. Ortada giden bir maçı kaybeden taraf biz olduk. Rakip gole çevirdi ancak biz çeviremedik. Üzgünüz" şeklinde konuştu.
Konyasporlu oyuncu Erdal ise kupadan elendikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, "Önümüzde zor günler bizi bekliyor. Ama ben başaracağımıza inanıyorum. Önümüzdeki Trabzon maçından 3 puan almak istiyoruz" şeklinde ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor