Konya'da Tekke defteri kapandı

Karapınar, yaptığı açıklamada, Beşiktaş Transfer Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile Antalya'nın Belek tatil beldesinde, Fatih Tekke'nin transferi konusunda görüştüklerini ve oyuncunun kulübüyle anlaşmaya vardıklarını söyledi. Daha sonra Fatih Tekke il

Konya'da Tekke defteri kapandı

Karapınar, yaptığı açıklamada, Beşiktaş Transfer Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile Antalya'nın Belek tatil beldesinde, Fatih Tekke'nin transferi konusunda görüştüklerini ve oyuncunun kulübüyle anlaşmaya vardıklarını söyledi.

 

Daha sonra Fatih Tekke ile görüşme yaptıklarını ifade eden Karapınar, transfer için her türlü özveride bulunduklarını ve oyuncunun istediği parayı vermeyi kabul ettiklerini belirtti.

 

Oyuncunun istediği parayı vermelerine karşın ödeme planı noktasında anlaşamadıklarını dile getiren Karapınar, ''Fatih Tekke'ye alacağının büyük bir kısmını garanti para olarak verdik. Küçük bir bölümünü ise maç başı ödemeyi önerdik. Fatih, maç başı teklifimizi kabul etmeyince görüşmeler tıkandı, biz de transferden vazgeçtik'' dedi.

 

Karapınar, santrfor arayışlarının sürdüğünü, yerli bir oyuncu transfer edebileceklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler