Konya Şeker TS'yi yenecekmiş

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda mücadele eden Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Konya Torku Şekerspor, Trabzonspor'u yenerek sürpriz yapmak istiyor.  Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, yaptığı açıklamada, yarın sahaların

Konya Şeker TS'yi yenecekmiş

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda mücadele eden Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Konya Torku Şekerspor, Trabzonspor'u yenerek sürpriz yapmak istiyor.

 

Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, yaptığı açıklamada, yarın sahalarında Türkiye liglerinin tartışmasız en formda ve en iyi takımıyla karşılaşacaklarını söyledi.

 

Konya Torku Şekerspor'un da kategorisinin en iyi takımlarından olduğunu ifade eden Altıparmak, ligde ve kupada yakaladıkları çıkışı Trabzonspor maçıyla sürdürmek istediklerini belirtti.

 

Altıparmak, çok iyi bir form düzeyi yakaladıklarını, yeni transferlerle daha da güçlendiklerini anlatarak, “Kupada şu ana kadar çok güzel işler yaptık. Ortaya koyduğumuz seyir zevki yüksek oyunla bir çok otoritenin beğenisini kazandık. Trabzonspor karşısından da aynı oyunu sahaya yansıtmak istiyoruz. Trabzonspor karşısına galibiyet için çıkıyoruz” dedi.

 

Kupada gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini dile getiren Altıparmak, Trabzonspor karşısında alacakları 3 puanla gruptan çıkma yolunda dev bir adım atmış olacaklarını kaydetti.

 

Altıparmak, takımın moral motivasyonunun üste düzeyde olduğunu vurgulayarak, taraftarları yarınki maçta takımını desteklemeye davet etti.

 

Konya Torku Şekerspor-Trabzonspor mücadelesi Recep Konuk Spor Tesisleri'nde yarın saat 14.00'de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor