Köktaş TS Onur Üyesi oldu

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Hasan Köktaş Trabzonspor kulübünün Onur Üyesi oldu.Köktaş'a onur üyeliği belgesi Trabzonspor’un Başkanı Sadri Şener tarafından makamında takdim edildi. Köktaş Trabzonspor Onur Üyesi sıfatı kazanmasının kendisi açıs

Köktaş TS Onur Üyesi oldu

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Hasan Köktaş Trabzonspor kulübünün Onur Üyesi oldu.

Köktaş'a onur üyeliği belgesi Trabzonspor’un Başkanı Sadri Şener tarafından makamında takdim edildi. Köktaş Trabzonspor Onur Üyesi sıfatı kazanmasının kendisi açısından gurur kaynağı olduğunu belirterek Trabzonspor’un ligin ilk yarıda sergilediği performansı ikinci devrede de sürdürerek sezonu şampiyonlukla kapatması temennisinde bulundu.

Başkan Sadri Şener de Trabzonspor'un futbol kulüpleri arasında bir ilki başararak enerji piyasasına girdiğini ve HES projelerini hayata geçirme aşamasına geldiğini hatırlatarak bu konudaki katkılarından dolayı da Köktaş'a teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler