Koçhan: TS'yi temsil ediyoruz

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dün sahasında oynadığı maçta Pendikspor ile golsüz berabere kalan 1461 Trabzon'un Asbaşkanı Münür Koçhan, küme düşme potasında olmalarına üzüldüklerini belirterek, ''Trabzonspor'u 2. lig'de temsil eden bir takım olarak baş

Koçhan: TS'yi temsil ediyoruz

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta dün sahasında oynadığı maçta Pendikspor ile golsüz berabere kalan 1461 Trabzon'un Asbaşkanı Münür Koçhan, küme düşme potasında olmalarına üzüldüklerini belirterek, ''Trabzonspor'u 2. lig'de temsil eden bir takım olarak başarısızlık bize yakışmıyor'' dedi.

Koçhan, yaptığı açıklamada, Pendikspor karşısında futbolcularının sahaya koydukları futboldan memnun olmadıklarını belirterek, ''Geçen hafta deplasmanda Fethiyespor karşısında kazanmak için çok iyi futbol oynadık. Sahamızda Pendikspor karşısında ise kötü oynadık, rakibimiz bize göre iyi değildi ama biz de rakibimize karşı üstün oynayamadık'' diye konuştu.

Pendikspor karşısında sahalarında 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Koçhan, şöyle konuştu:

''Takımımızın maddi ve manevi bir sorunu yok, her türlü imkanı kendilerine sunuyoruz. Biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, bunun karşılığında küme düşme potasında olmak bizleri çok üzüyor. Futbolcu arkadaşlarımız işin bilincinde olmalı. Kendilerini sadece futbola vermeleri gerekiyor. Trabzonspor'u 2. Lig'de temsil eden bir takım olarak, başarısızlık bize yakışmıyor. Bu durum bizi çok üzüyor. Futbolcular en kısa zamanda bizi bu kötü durumdan alacakları iyi sonuçlarla kurtaracaklarına yönetim olarak inanıyoruz. Haftaya Konya Torku Şekerspor deplasmanına gideceğiz. Şansızlığımızı rakibimiz karşısında alacağımız galibiyet ile yenmek istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor