Koçhan: 3 puana yakın biziz

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yarın deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'un kulüp asbaşkanı Münür Koçhan, bu maçta 3 puana yakın tarafın kendileri olduğunu savundu.Koçhan, yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Pursaklarspor ile b

Koçhan: 3 puana yakın biziz

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta yarın deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'un kulüp asbaşkanı Münür Koçhan, bu maçta 3 puana yakın tarafın kendileri olduğunu savundu.

Koçhan, yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Pursaklarspor ile berabere kalmalarına rağmen takımın moral ve motivasyonunun yerinde olduğunu belirterek, "Fethiyespor maçına 3 puan hedefiyle hazırlandık. Hazırlıklarımızı bu yönde yaptık. Bu karşılaşma bizim için adeta dönüm maçı olacak" dedi.

Fethiyespor takımını yenecek güce sahip olduklarını ifade eden Koçhan, "Bu maçta 3 puana yakın taraf biziz. En kötü ihtimalle ise 1 puan almayı hedefliyoruz. Takımımızda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler